About Me

My photo
Temerloh, Pahang, Malaysia
it's enjoyable to see everyone happy and optimist in their life. but it's more enjoyable to see everyone happy on their own big day. cheers

klik klik ^^

Followers

i love comment

Monday, January 28, 2013

Ape yang kita buat akan kembali semula kepada kita

do not simply quote any words or download any pictures from my blog. you have to seek for my permission or at least give me a notification. your cooperation is much appreciated.tq!

--> -->
Sy mmg percaya yang setiap perkara yang berlaku dlm dunia ini bersebab. Cthnya, sy tau knp sy ditakdirkan untuk praktikal di Rhomax, sbb kalau tak sy takkan berpeluang berjumpa dgn org yang berpengaruh dlm industri minyak dan gas di Malaysia ini. Oleh sebab itu, sy juga percaya ape yang sy buat akankembali semula kepada sy.haha..poyo kan, sy cube untuk terjemah dari perkataan what goes around comes around.
Sy percaya dengan berbuat baik kepada makhluk ciptaan tuhan yang lain, kita turut akan mendapat balasan baik yang stimpal.begitu juga bile kita buat sesuatu yang buruk.pasti balasan buruk akan menimpa kita samaada kita sedar atau tidak.
Mlm semalam sewaktu dalam perjalann pulang dari Laman Ampaian,sy melalui sebatang jalan yang agak sunyi .tiba2 ada sebuah saga blm yang berhenti betul2 di hadapan sy. Sy teragak2...tetapi tetap merapati kereta tersebut. Sewaktu tngkap kereta itu diturunkan, pemilik kenderaan tu bertanya kepada sy
Dia: you nak naik atas ke?(merujuk kepada temapt tinggal sy)
Saya: yup (sambil tersenyum)
Dia: takpelah...i bawak you
Wah wah wah...terharu sangat ni...sy pon naik jela kereta tu kan...then, dlm keret pon start la berkenalan Tanya duk blok mane, no bape dan sebagainya.. lepas perkenalkan diri, tau lah nama orang yang ber,murah hati tu..shirley namanya..
Tak sangka sangat harini ade org yang sudi menumpangkan saya pulang kerumah kerana risaukan sy berjalan dlm gelap mlm.padahal, mmg it upon jalan yang dilalui setipa hari selamam hamper sebulan ini.haha...berterima aksih sgt buat Shirley..semoga die cpai kesenangn kat dunia ni sbb sudi menolong org yang kesusahan dan serba kekuranagn sperti sya. Itulah..mugkin juga berkat pertolongan ikhlas kepada sesiapa yang pernah mengenali sy..

banjir-dungun-oneuponatime







what i want to achieve in 2013

well , for  2013,
i planned to :

1. Get married (on the way)
2. Buy house (booked)
3. Buy new hp (now eyeing HTC one X )
4. pay ptptn regularly
5. pay zakat
6. buy more gold for my self (bought one pair of earing this year)
7. get beyond hd for mak
8. go oversea
9. continue study
10. to be continue---




a big day is approaching

Now, less than a month, a special day approaching me.
Im very excited yet so nervous because i still have lots of thing to be done before the actual day.
i really hope that everything goes well during that day.

later,  i'll share with all of you some of the preparation done for that special occassion.

so stay tuned.

love xx

cz~

2012 summary

its been a while from my last updates.
as we are now in 2013, lots of things happen.
so, i would like to do a summary of 2012.
its all about achievements and memories.

well, i'll start with January 

nothing special as i couldnt remember anything special except fo rmy birthday on 4th and yeah now i remember.. family day to A famosa melaka during CNY holiday.

Feb
 is the month when i resign from easy by RHB and join Public Bank Group
13 Feb 2012

March
struggling to achieve target.lol

April

May
my sis getting married to a sabahan guy. yay!
 
June
went to kk for majlis bertandang. very happy with the memories there. because my love ones also join us.
 
July
Lil bro and Lil sis come back from Egypt
 
Aug
to kk once again.celebrating raya i put on weight
 
Sept 

Oct

Nov
 My confirmation in service letter comes in. praise to god

Dec
bonuses.yay!


Tuesday, November 15, 2011

new blog

hello guys, I want to update you guys with my new blog. if you want to follow me at the other blog, please do so. however, i will still updating this webby  blog from time to time.

http://chykeencz.blogspot.com

see you there :)

Thursday, May 12, 2011

a broken heart letter for you

Dear you; thank you for the last two messages you send yesterday evening. they broke my heart. i can't never imagine you gave me a solution like that*.thank you so much for doing this after everything i did for you. i dont mind if you resist to help me this time and i start to think that i dont mind losing you either. i know i'm too perfect for you untill you feel insecure whenever you with me. i know i'm way too perfect. i can't help it.forgive me for that.

Monday, May 9, 2011

http://www.youtube.com/watch?v=LN57pslLbdQ&feature=player_embedded

Sunday, May 8, 2011

it's mother's day ya' all

so, today is mothers' day. not yesterday or day before. 8th of May 2011. Today i expected to view lots of clichè facebook status that claim everyday should be a mother's day . at some point of view. i don't agree with the statement. yeah! hate me for being too honest. TT .  As for my opinion, a mother's day is a day where mother feels happy and get whatever she wanted for her special day. It's like celebrating 2nd birthday. TRUST ME! hence the retail shopping spree (on your pay day) for mum and a massive frontyard&backyard cleaning is obviously the best ever gift. BUT wait. can you do that everyday? ................................................................................................. For me, we should care for her everyday: *call her every two hours (say she have anything to say) when her phone is blocked due to late payment . haha: don't angry ma. OR *hug and kiss her everyday instead saying how much you love her. for my superb mom, thanks for everything. thanks for being a helpful hand when i broke in the middle of month and need to go training; thanks for lending me your ears and soothe my heart whenever i feel down; thanks for the advice and guidance; thanks for your understanding in many ways. i love you and will always love you.

Saturday, May 7, 2011

masih menunggu

Friday, May 6, 2011

i know you know

it have been quite sometime you and i together. like you said to my friend, 'only one part is happiness. another five are all about food'. we fought a lot along our relationship. i hate this and that. you love these and those. however, our imperfection completes each of us. you have to agree that.                                                             i know that you read this crap blog at times. SO, im not gonna write here about my feelings to you. *ok i lied. T T.                  i kinda have feelings that you wont be mine and this inner sense i had never turn me down: SO FAR...    sometimes i have a butterfly in my stomach telling me not to soooo into you. I GUESS YOU KNOW WHAT I KNOW YOU KNOW

invite-invite chicken/ chicken inviting

dia ajak saya pergi piknik, dia ajak-ajak ayam. dia akan pergi piknik esok dan dia tak ajak saya. dia cuma ajak-ajak ayam pergi untuk jadi bahan bakar. kawan-kawan dia ajak kawan-kawan pergi piknik. tp dia tak ajak saya kawannya pergi piknik. seronoknya.... tak sabar nak dengar cerita seronok dari dia lusa atau isnin atau minggu depan. atau minggu satu lagi. dia tak ajak saya pergi piknik sebab dia kata saya takkan dapat pergi. dia tak ajak saya, jadi saya tak minta cuti hari dia pergi piknik. dia pergi piknik dengan kawan- kawan dia. dia tak ajak saya. juga tak ajak-ajak ayam. tapi saya teman die belikan ayam untuk piknik.

ada apa dengan petang begini?

nido not simply quote any words or download any pictures from my blog. you have to seek for my permission or at least give me a notification. your cooperation is much appreciated.tq! Cuaca semakin panas semenjak dua menjak ni. kontra dengan tempat kerja yang ada aircond. bila senja semakin hampir, barulah matahari malu-malu memencil diri. petang-petang begini usai shift pagi, memang cocok amat kalau dapat beriadah. dapat juga hilangkan ketensyenan di minda.tapi, kalau kat tempat joging pon ada 'punca' stress bagaimana? cecite cecite.... nampak gayanya, azam untuk kuruskan badan akan terus tekubur. blood pressure kena jaga. silap2 doktor konfirm terus ade hipertension. tak ke tensi nanti.haih~.               oh ya. tengah hari tadi, berjalan ke jalan bahagia. dan terjumpa kelibat rumah cikgu kesayangan yang dicari2. mungkin akan memikirkan waktu yang sesuai untuk melawat beliau di rumah. harap semuanya baik2 belaka. :))

jejak kasih

do not simply quote any words or download any pictures from my blog. you have to seek for my permission or at least give me a notification. your cooperation is much appreciated.tq.                        When i was kid, i never thought that i will love english so much. until I met a wonderful teacher. Her name is teacher noraini. as years goes by, i started to miss her and really hope that i can reunIte with her again. yesterday i found her daughter on fb and quickly i add her to my friend list. after walking around her page; i finally saw her home address which i definitely is going to find the house. i 'M sO happy at the moment: